Marjanke Edeling

Love Life

consult

Behoefte om dieper in je eigen situatie te duiken?

Juist op het moment dat je het idee hebt dat dingen je overkomen en je ‘slachtoffer’ bent van het leven, en/of dat je het idee hebt dat je vast zit, is het goed om dieper te duiken. Waar word je toe uitgenodigd? En hoe ga je die uitnodiging aan?

Wees welkom voor een consult, wat we gaan doen hangt af van waar de behoefte ligt en waar je je comfortabel bij voelt. Zo kan het dat we een counsel of coachgesprek hebben waarin we op mentaal en hartniveau verkennen wat er is, het kan ook dat we middels systemisch werk kijken wat jouw positie is in het geheel waar je nu in zit, of misschien is een Tibetaanse healing nodig om direct aan blokkades te werken.

Wat primair belangrijk is, is dat we stappen in acceptatie wat er is en begrijpen waarom de dingen gebeuren die gebeuren. We gaan als het ware je eigen leven leren lezen.

Zodra je dat helder hebt, zie je ook wat je nodig hebt om vanuit mildheid een goede setting voor jezelf te realiseren, zodat je van daaruit meer en meer vanuit je eigen hart gaat leven.

En of je blokkades nou mentaal, emotioneel of fysiek zijn, dat maakt niet uit, ik werk op alle drie niveaus.

Naast consulten die ik zelf bied, is er ook regelmatig de mogelijkheid om bij een van mijn inspiratoren aan te schuiven. Zo is Kiara Windrider regelmatig in Nederland, zie bethealchemist.nl voor meer informatie.

Mail of bel me op 06 51243612 voor een consult.